Storing melden

Help, ik heb een storing…

Heeft u geen warm water meer, zit u thuis in de kou? Dan kan het zijn dat er een storing is aan uw Cv ketel. Vaak kunt u deze zelf oplossen, wanneer u hier niet uit komt dan helpen wij u graag! Voor urgente storingen zijn wij voor onze klanten ook buiten openingstijden beschikbaar.

LET OP! Wanneer er een storingsmonteur bij u komt buiten onze openingstijden gelden er afwijkende tarieven en zullen wij te allen tijde 1 uur in rekening brengen! In alle gevallen proberen wij klantgericht te handelen en op basis van beschikbaarheid iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Tijd van werkenUurtarief
Werkdagen 17:00 – 22:00 uur€ 85,50 excl. BTW
Werkdagen na 22:00 uur€114,00 excl. BTW
Zaterdag 09:00 – 17:00 uur€ 85,50 excl. BTW
Zaterdag na 17:00 uur€114,00 excl. BTW
Zon- en feestdagen 09:00 – 17:00 uur€114,00 excl. BTW
Zon- en feestdagen na 17:00 uur€142,50 excl. BTW
Autokosten, administratiekosten€ 7,50 excl. BTW per storingsmelding

Wanneer u als klant een onderhoudscontract bij ons heeft gelden andere tarieven en voordelen dan wanneer u geen onderhoudscontract heeft. Neem contact op indien u meer informatie wenst over een onderhoudscontract.


Wat kunt u zelf aan de storing doen?

Ruikt u een gaslucht of vermoed u dat er teveel koolmonoxide aanwezig is in uw woning dan is er sprake van een urgente storing! Haal dan de stekker van uw Cv ketel uit het stopcontact, draai de gaskraan dicht en zorg voor voldoende ventilatie! Neem daarna direct contact met ons op!

Aanbieding: CO melder Re-Twist ad € 179,- incl. BTW

Een te lage waterdruk, defecte thermostaat of te veel lucht in de leidingen zijn veel voorkomende problemen die kunnen leiden tot een storing aan uw Cv installatie. Vaak kunt u deze problemen zelf eenvoudig oplossen, zie hiervoor ‘onze veel gestelde vragen‘.

Wanneer u de storing niet zelf kunt oplossen neemt u dan gerust contact op met onze storingsmonteurs. De dienstdoende monteur zal u dan telefonisch proberen te helpen. Lukt dit niet dan en is de storing urgent dan zal onze monteur beoordelen of een direct storingsbezoek noodzakelijk is.

Onze storingsmonteurs zijn bereikbaar via 055-5051387 op werkdagen vanaf 17.00 uur tot 21.00 uur. Tijdens het weekend en op feestdagen vanaf 09.00 uur tot 17.00 uur.

Buiten bovengenoemde tijden zijn wij enkel bereikbaar voor zeer urgente storingen die niet kunnen wachten tot een volgende dag. Onze storingsmonteurs kennen hierin een bepaalde mate van beoordelingsvrijheid en zullen in samenspraak met u de urgentie bepalen. Wilt u een niet-urgente storing melden vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen dan tijdens werkdagen zo snel mogelijk contact met u op.


Storing melden


    Koller Installatie BV verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.