Hoe kan ik mijn CV ketel resetten?

Reset uw CV ketel
Wanneer u een storing heeft kan het helpen om uw CV ketel te resetten met de resetknop. Bij deze knop staat vaak “reset”, een sterretje of de letter R . De meeste resetknoppen zitten voorzijde of aan de onderzijde van het toestel, soms zit de resetknop achter een klepje. De resetknop kan zowel geel, rood of zwart zijn. Sommige CV ketels hebben geen reset knop, deze kunt u resetten door de stekker tijdelijk (30 seconden) uit het stopcontact te halen.

Heeft u de resetknop gevonden? Dan kun u het toestel op de volgende manier resetten:

1. Druk de resetknop 5 seconden in

2. Start het toestel opnieuw op

3. Gaat het toestel weer aan, controleer dan of uw klacht is opgelost

4. Gaat het toestel niet aan, neem dan contact op met onze storingsmonteur via 055-5051387.